Luna / You

Edge tvättställ

Tvättstället Edge från Dansani har en design med enkel elegans. Formen är rektangulär och tvättstället har en djup bassäng med vertikala sidor och en platt botten, vilket skapar en minimalistisk och modern estetik. Med sitt markanta utseende och funktionella design är Edge tvättställ perfekt till alla badrum som söker en balans mellan stil och funktionalitet. Tvättstället Edge är tillverkat av sanitetsporslin och kombinerar hållbarhet med en tidlös estetik.

Valt
Vit blankt

531410003

Pris
7 725 kr

GTIN (EAN) 5711112984250
Färg Vit blankt
Höjd 1,60 cm
Bredd 100,50 cm
Djup (längd) 45,50 cm
Volym 7,32 dm³
Material Porslin
Nettovikt 16,50 kg
Bruttovikt 18 kg
Måtttoleranse -5/+6, 1 mm
Enkla/Dubbelt Enkel
Blandarhål 1
Yta Porslin
Bassäng placering Centrum
Förpackningshöjd 16 cm
Förpackningsbredd 103 cm
Förpackningsdjup (längd) 49 cm
Serie Luna, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig