Calidris

Ellipse fristående tvättställ

Dansani Calidris Ellipse fristående tvättställ är en fusion av form och funktion. Det ellipsformade tvättstället är tillverkat av hållbart sanitetsporslin och passar perfekt i alla badrum. Med Ellipse får du ett unikt designelement som förhöjer estetiken i ditt badrum, och som också på ett vackert sätt illustrerar Dansanis engagemang för kvalitet och innovation. Ellipse finns i 7 olika färger så att du enkelt kan skapa ditt drömbadrum. Våra unika, handgjorda färgade tvättställ kan innehålla mindre ytfel eftersom varje tvättställ är individuellt färgad.

Välj färg
Valt
Atmosphere

631800023

Pris
16 130 kr

GTIN (EAN) 5713804605450
Färg Atmosphere
Höjd 13,20 cm
Bredd 59 cm
Djup (längd) 38 cm
Volym 29,59 dm³
Material Porslin
Nettovikt 13 kg
Bruttovikt 14 kg
Enkla/Dubbelt Enkel
Blandarhål 0
Yta Porslin
Förpackningshöjd 15 cm
Förpackningsbredd 65 cm
Förpackningsdjup (längd) 40 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig