Match

Flow handtag för Match dusch

Lägg till det avlånga och exklusiva metallhandtaget och skapa ett helt nytt utseende på din duschlösning. Det avlånga handtaget ger en unik och elegant touch till din Match-duschdörr. Den eleganta designen och smala profilen passar perfekt i moderna badrumsmiljöer och ger din dagliga dusch en touch av lyx. Den minimalistiska estetiken harmonierar vackert med det övergripande designkonceptet för Dansanis Match-serie, vilket gör det till ett perfekt tillskott till alla stilmedvetna interiörer. Observera att handyaget inte ingår som standard när du köper Dansani Match duschdörrar. Den måste köpas till om du vill använda dem istället för det runda handtaget.

Välj färg
Valt
Krom

1600641

Pris
295 kr

GTIN (EAN) 5713804569950
VVS nr. 674189054
DB 2388361
Färg Krom
Höjd 9,50 cm
Bredd 2,50 cm
Djup (längd) 2,50 cm
Volym 0,06 dm³
Material Zamac
Nettovikt 0,24 kg
Bruttovikt 0,24 kg
Förpackningshöjd 12 cm
Förpackningsbredd 5 cm
Förpackningsdjup (längd) 5 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig