• Hem / 
  • Tillval / 
  • Flyttbar trälåda till nedre lådan
Luna

Flyttbar trälåda till nedre lådan

Utnyttja förvaringsutrymmet i din kommod med vår smarta trälåda för den nedersta lådan. Lådan ger en extra möjlighet för uppbevaring och hjälper dig att hålla ordning på dina saker i den nedersta lådan . Upplev en mer effektiv och väl organiserad upplevelse med vår trälåda för nedersta låda till våra underskåp.

Valt
Ek

SIB44

Pris
905 kr

GTIN (EAN) 5713804174109
DB 2142484
Färg Ek
Nettovikt 2 kg
Bruttovikt 2 kg
Serie Luna

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig