Calidris

Form bänkskiva, glas

Ändra utseende på din badrumsdesign med tvättstället Form i glas. Den lackerade baksidan och ytan i kristallklart glas ger en touch av elegans. Det klara glasets färgneutrala karaktär gör det till en elegant bas för din badrumsinredning. Tvättstället är praktisk och lätt att underhålla, och den är resistent mot vanliga kemikalier. Med en imponerande kapacitet att stödja upp till 100 mm fritt överhäng ger Form tvättstället funktionell flexibilitet. Det är dags att ta din badrumsstil till nästa nivå med detta designmästerverk.

Välj färg
Valt
Mörkgrå matt

630708007

Pris
6 150 kr

GTIN (EAN) 5713804193247
Färg Mörkgrå matt
Höjd 1,20 cm
Djup (längd) 40,50 cm
Material Glas
Nettovikt 13 kg
Bruttovikt 15 kg
Måtttoleranse -1/+3 mm
Intervallbredd 80-99 cm
Yta Glas
Förpackningshöjd 1,50 cm
Förpackningsbredd 45 cm
Förpackningsdjup (längd) 45 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig