Calidris

Form dubbelt tvättställ i specialmått

Vi presenterar stolt vårt Form tvättställ i glas, där exceptionell elegans möter skräddarsydd design. Med ett djup på 40 cm är detta tvättställ inte bara ett vackert inslag i ditt badrum, utan också en praktisk lösning om du har begränsat utrymme i ditt badrum. Du kan få tvättstället på specialmått till exakt den längd som passar dig. Den kristallklara glasytan skapar en sublim atmosfär som gör ditt badrum till ett inbjudande utrymme. Tvättstället är också lätt att rengöra och motståndskraftigt mot vanliga kemikalier.

Välj färg
Valt
Vit matt

630712503

Pris
24 080 kr

GTIN (EAN) 5713804192257
Färg Vit matt
Höjd 1,20 cm
Djup (längd) 40,50 cm
Material Glas
Nettovikt 21 kg
Bruttovikt 23 kg
Måtttoleranse -1/+3 mm
Enkla/Dubbelt Dubbel
Intervallbredd 120-139 cm
Blandarhål 2
Yta Glas
Förpackningshöjd 15 cm
Förpackningsbredd 145 cm
Förpackningsdjup (längd) 45 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig