Calidris

Form dubbelt tvättställ i specialmått

Upplev exceptionell elegans och praktisk funktionalitet med Form tvättställ i glas. Den kristallklara glasytan är inte bara en fröjd för ögat, utan också en praktisk lösning som är lätt att rengöra och motståndskraftig mot vanliga kemikalier. Tvättstället Form kan måttbeställas för att skapa en skräddarsydd lösning för ditt badrum. Det speciella glaset, som är färgneutralt, ger en sofistikerad stil till ditt badrum. Men med sin smala och moderna design kräver tvättstället stöd av skåp med full bredd. En perfekt kombination av skönhet och kapacitet som lyfter din badrumsupplevelse till nya höjder.

Välj färg
Valt
Vit matt

630812503

Pris
24 080 kr

GTIN (EAN) 5713804192868
Färg Vit matt
Höjd 1,20 cm
Djup (längd) 50,50 cm
Material Glas
Nettovikt 25 kg
Bruttovikt 27 kg
Måtttoleranse -1/+3 mm
Enkla/Dubbelt Dubbel
Intervallbredd 120-139 cm
Blandarhål 2
Yta Glas
Förpackningshöjd 15 cm
Förpackningsbredd 145 cm
Förpackningsdjup (längd) 55 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig