Calidris

Form dubbelt tvättställ

Ta ett steg in i en värld av lyx och funktionalitet med vårt Form tvättställ i glas. Tvättstället har ett djup på 50 cm, vilket ger extra utrymme för din komfort. Den kristallklara glasytan utstrålar en tidlös skönhet och ger ditt badrum en sofistikerad stil. Rengöringen är enkel eftersom glasytan är resistent mot vanliga kemikalier. Vårt tvättställ kombinerar skönhet med funktion, vilket ger dig en extraordinär badrumsupplevelse.

Välj färg
Valt
Mörkgrå matt

630822207

Pris
24 080 kr

GTIN (EAN) 5713804129086
Färg Mörkgrå matt
Höjd 1,20 cm
Bredd 120,50 cm
Djup (längd) 50,50 cm
Volym 7,30 dm³
Material Glas
Nettovikt 24 kg
Bruttovikt 24 kg
Måtttoleranse -1/+3 mm
Enkla/Dubbelt Dubbel
Blandarhål 2
Yta Glas
Förpackningshöjd 15 cm
Förpackningsbredd 125 cm
Förpackningsdjup (längd) 55 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig