Calidris

Form tvättställ

Träd in i en värld av exceptionell elegans och praktisk funktionalitet med vårt Form tvättställ i glas. Den kristallklara glasytan är strålande vacker och ger ditt badrum en sofistikerad atmosfär. Med ett djup på 40 cm är tvättstället inte bara en fröjd för ögat, utan också en mycket praktisk lösning eftersom det passar där det är ont om utrymme. Tvättstället är lätt att rengöra och motståndskraftigt mot vanliga kemikalier.

Välj färg
Valt
Vit matt

630722103

Pris
17 835 kr

GTIN (EAN) 5713804128829
Färg Vit matt
Höjd 1,20 cm
Bredd 120,50 cm
Djup (längd) 40,50 cm
Volym 5,86 dm³
Material Glas
Nettovikt 17 kg
Bruttovikt 19 kg
Måtttoleranse -1/+3 mm
Enkla/Dubbelt Enkel
Blandarhål 1
Yta Glas
Bassäng placering Centrum
Förpackningshöjd 15 cm
Förpackningsbredd 125 cm
Förpackningsdjup (längd) 45 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig