• Hem / 
  • Tillval / 
  • Genomborrat för handtag, botten
Calidris / Luna / Mido+ / You

Genomborrat för handtag, botten

Få dina möbler förborrade för handtag med det här tillvalet. När du beställer dina möbler från oss kan vi enkelt förborra dina badrumsmöbler där handtagen kommer att passa. På så sätt säkerställer du att handtagen passar korrekt och du får ett enhetligt och komplett utseende i badrummet.

Valt
Ingen färg

BG160B

Pris
185 kr

GTIN (EAN) 5713804305701
Färg Ingen färg
Nettovikt 0,05 kg
Bruttovikt 0,05 kg
Serie Calidris, Luna, Mido+, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig