Match

Golvprofilkit til fast skärmvägg modeller

Denna golvprofilkit är avsedd att användas för våra Dansani Match fasta skärmväggar som kombineras med en dörr. Profilen ingår inte som standard, men kan enkelt eftermonteras. Ett golvprofilkit säkerställer optimalt vattenskydd och möjliggör CE-godkännande enligt EN 14428:2015. Detta kit är utformad för att placeras på utsidan av dörren och skapar en effektiv barriär för att förhindra att vatten läcker ut på badrumsgolvet. Golvprofilen är tillverkad av slitstarkt och vattentätt material som har valts ut särskilt för att stå emot vatten och fukt, vilket förhindrar potentiella vattenskador. Den avancerade tätningstekniken ger en tät och säker anslutning mellan dörr och golv, samtidigt som duschutrymmet får ett estetiskt utseende. En särskild fördel med denna golvprofi är att den uppfyller de strikta kraven för CE-godkännande, vilket innebär att den har testats och verifierats för att uppfylla alla relevanta säkerhetsstandarder och krav för installation i våtrum.

Välj färg
Valt
Krom

1600552

Pris
695 kr

GTIN (EAN) 5711112659721
DB 1960120
Färg Krom
Höjd 1 cm
Bredd 100 cm
Djup (längd) 1 cm
Volym 0,10 dm³
Nettovikt 0,34 kg
Bruttovikt 0,57 kg
Förpackningshöjd 100 cm
Förpackningsbredd 5 cm
Förpackningsdjup (längd) 5 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig