Match

Golvprofilkit til fyrkantiga modeller

Detta golvprofilkit passar till våra fyrkantiga modeller när man har köpt 2 stycken av antingen slagdörr, vikdörr eller fast vägg med slagdörr. Med golvprofilkittet kan du säkerställa att vatten inte rinner ut i badrummet när du duschar, och den möjliggör också CE-godkännande enligt EN 14428:2015 när den är installerad. Golvprofilkittet skall monteras på utsidan av dörren och ingår inte som standard när du köper en duschlösning från Dansani. Den kan dock enkelt eftermonteras. Golvprofilkittet är tillverkad av slitstarkt och vattentätt material som är speciellt utvalt för att motstå vatten och fukt, vilket förhindrar potentiella vattenskador.

Välj färg
Valt
Krom

1600550

Pris
695 kr

GTIN (EAN) 5711112659707
DB 1960117
Färg Krom
Höjd 1 cm
Bredd 100 cm
Djup (längd) 1 cm
Volym 0,10 dm³
Nettovikt 0,64 kg
Bruttovikt 0,87 kg
Förpackningshöjd 100 cm
Förpackningsbredd 5 cm
Förpackningsdjup (längd) 5 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig