Calidris / Luna / Mido+ / You

Grace handtag

Grace-handtaget är vackert och klassiskt. Handtaget har en fin rundad form och ser elegant och vackert ut på din badrumsmöbel. Grace-handtaget har en touch av romantik över sig, och passar därför bra till de flesta badrum. Handtaget är bekvämt att hålla i och ger dig enkel tillgång till dina saker i badrumsmöbeln.

Välj färg
Valt
Blank mässing

189555044

Pris
195 kr

GTIN (EAN) 5711112963071
VVS nr. 781296505
DB 2076550
Färg Blank mässing
Bredd 17,40 cm
Djup (längd) 3,50 cm
Material Zink
Nettovikt 0,05 kg
Bruttovikt 0,05 kg
Förpackningshöjd 1 cm
Förpackningsbredd 17,40 cm
Förpackningsdjup (längd) 3 cm
Serie Calidris, Luna, Mido+, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig