• Hem / 
  • Match / 
  • H - Badkarsvägg med slagdörr
Match

H - Badkarsvägg med slagdörr

Säg hejdå till duschdraperiet med en elegant badkarsvägg som skapar en känsla av mycket mer luft i rummet. Badkarsväggen kan svängas framför blandaren, så att den tar så lite plats som möjligt. Om du har badkar och dusch i ett, kan du använda den vackra glasdörren som en duschvägg istället för ett duschdraperi. Glaset är behandlat med EasyCare, som är motståndskraftigt mot kalk och smuts, vilket gör din badkarsvägg mycket enklare att rengöra och förlänger dess livslängd. Stabiliseringsarm ingår.

Valt
Satin profil/klart glas

H100-01

Pris
4 175 kr

GTIN (EAN) 5711112516215
VVS nr. 674183571
DB 1960346
Färg Satin profil/klart glas
Höjd 155 cm
Nettovikt 21 kg
Bruttovikt 23 kg
Intervallbredd 95-97 cm
Yta Klart glas
Förpackningshöjd 165 cm
Förpackningsbredd 100 cm
Förpackningsdjup (längd) 6 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig