Calidris

Hög pall

Dansani Calidris-pallen kan användas som en hög pall eller en bänk. Den är perfekt för att sitta vid en sminkplats i badrummet, och är också en bra sittplats för barnen i badrummet. Pallen levereras med en fin vit dyna så att du kan sitta bekvämt. Den matchar färgerna i resten av ditt badrum med Calidris badrumsmöbler.

Välj färg
Valt
Vit matt

C72-0010

Pris
7 120 kr

GTIN (EAN) 5713804286178
Färg Vit matt
Höjd 40,50 cm
Bredd 48 cm
Djup (längd) 38 cm
Volym 73,87 dm³
Korpusmateriale Lackerad MDF
Nettovikt 6,36 kg
Bruttovikt 7,15 kg
Förpackningshöjd 42 cm
Förpackningsbredd 50 cm
Förpackningsdjup (längd) 40 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig