• Hem / 
  • Högskåp / 
  • Högskåp med 1 dörr, högerhängt
Calidris

Högskåp med 1 dörr, högerhängt

Förvaring i badrummet blir enkel och elegant med Dansani Calidris högskåp. Dessa skåp är inte bara ett funktionellt element, utan också en estetisk njutning som passar perfekt in i moderna badrumsinredningar. Med smarta hyllor och fack kan du organisera allt från handdukar och toalettartiklar till skönhetsprodukter på ett tydligt sätt. Högskåpens eleganta design och rena linjer ger en känsla av ordning och harmoni i badrumsmiljön.Kom ihåg att komplettera badrumsmöblerna med små, praktiska detaljr som du har glädje av varje dag. Exempelvis belysning i lådor och skåp, inbyggda eluttag och rörelsesensor på underbelysningen för att underlätta nattliga badrumsbesök. Dessa tillval beställs samtidigt som du köper dina möbler.

Välj färg
Valt
Valfri färg
Höger

C67-1199

Pris
20 870 kr

GTIN (EAN) 5713804285928
Färg Valfri färg
Höjd 160 cm
Bredd 40 cm
Djup (längd) 40 cm
Volym 256 dm³
Antal hyllor 4
Antal luckor 1
Fronttyp Slät
Gångjärnsplacering Höger
Frontmaterial Lackerad MDF
Korpusmateriale Lackerad MDF
Nettovikt 45,44 kg
Bruttovikt 47,62 kg
Förpackningshöjd 165 cm
Förpackningsbredd 45 cm
Förpackningsdjup (längd) 45 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig