• Hem / 
  • Högskåp / 
  • Högskåp med 1 dörr, högerhängt
Mido+

Högskåp med 1 dörr, högerhängt

Skapa elegans och funktionalitet i ditt badrum med detta Dansani Mido+ högskåp. Högskåpet ger dig gott om extra förvaringsutrymme i badrummet, och i det här skåpet hittar du 1 trähylla och 4 vackra glashyllor. Ett högskåp är en bra lösning om du behöver extra förvaring i badrummet, och här får du en lösning som också skapar en känsla av lyx i ditt badrum. Med fantastisk dansk design och smarta förvaringsalternativ är detta högskåp ett perfekt tillskott till alla eleganta badrum.

Välj färg
Valt
Vit matt
Höger

P19-1110

Pris
5 050 kr

GTIN (EAN) 5713804332370
VVS nr. 780938530
Färg Vit matt
Höjd 172,80 cm
Bredd 30 cm
Djup (längd) 35 cm
Volym 181,44 dm³
Antal hyllor 5
Antal luckor 1
Gångjärnsplacering Höger
Frontmaterial PVC folie på MDF
Korpusmateriale Melaninbelagd spånplatta
Nettovikt 27,85 kg
Bruttovikt 30,32 kg
Förpackningshöjd 175 cm
Förpackningsbredd 35 cm
Förpackningsdjup (längd) 40 cm
Serie Mido+

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig