• Hem / 
  • Högskåp / 
  • Högskåp med 1 dörr, högerhängt
Mido+

Högskåp med 1 dörr, högerhängt

Utnyttja varje centimeter av utrymmet i ditt badrum med Dansani Mido+ högskåp. Med ett högskåp får du plats med alla dina badrumsartiklar, så om du har utrymmet rekommenderar vi definitivt ett högskåp till ditt badrum. I det här högskåpet hittar du 1 trähylla, 4 glashyllor och 3 hyllor i själva dörren, vilket ger dig gott om utrymme och möjlighet att optimera ditt badrum. Upplev en ny dimension av ordning och design i ditt badrum med Dansani Mido+ högskåp.

Välj färg
Valt
Varm ek

P20-1155

Pris
6 980 kr

GTIN (EAN) 5713804383518
Färg Varm ek
Höjd 175 cm
Bredd 40 cm
Djup (längd) 35 cm
Volym 245 dm³
Antal hyllor 5
Antal luckor 1
Frontmaterial Melaninbelagd spånplatta
Korpusmateriale Melaninbelagd spånplatta
Nettovikt 34,09 kg
Bruttovikt 34,37 kg
Förpackningshöjd 172,80 cm
Förpackningsbredd 45 cm
Förpackningsdjup (längd) 40 cm
Serie Mido+

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig