• Hem / 
  • Högskåp / 
  • Högskåp med 1 dörr, integrerat handtag, vänsterhängt
Luna

Högskåp med 1 dörr, integrerat handtag, vänsterhängt

Upplev perfekt förvaring i ditt badrum med högskåp. Dessa eleganta skåp levereras med 1 trähylla och 5 glashyllor, vilket ger dig gott om utrymme att organisera dina saker på ett elegant sätt. Högskåpen passar enkelt in i ditt badrum och ger dig gott om förvaringsutrymme. Välj mellan olika färger och hitta det högskåp som passar perfekt till din inredning. Skapa ett snyggt och organiserat badrum med högskåp.Kom ihåg att komplettera badrumsmöblerna med små, praktiska detaljr som du har glädje av varje dag. Exempelvis belysning i lådor och skåp, inbyggda eluttag och rörelsesensor på underbelysningen för att underlätta nattliga badrumsbesök. Dessa tillval beställs samtidigt som du köper dina möbler.

Välj färg
Valt
Vit matt lack
Vänster

M24-2271

Pris
11 870 kr

GTIN (EAN) 5713804207548
Färg Vit matt lack
Höjd 176 cm
Bredd 35 cm
Djup (längd) 35 cm
Volym 215,60 dm³
Antal luckor 1
Fronttyp Integrerat
Gångjärnsplacering Vänster
Frontmaterial Lackerad MDF
Korpusmateriale Lackerad MDF
Nettovikt 31,63 kg
Bruttovikt 34,33 kg
Förpackningshöjd 180 cm
Förpackningsbredd 40 cm
Förpackningsdjup (längd) 40 cm
Serie Luna

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig