• Hem / 
  • Högskåp / 
  • Högskåp med 1 dörr, vänsterhängt
Calidris

Högskåp med 1 dörr, vänsterhängt

Har du ett badrum med begränsat utrymme och behöver förvaring? Då är detta högskåp från Dansani Calidris lösningen för dig. Högskåpet är bara 16 cm djupt, men har ändå gott om utrymme för att förvara och organisera dina badrumsartiklar. Högskåpet är en diskret men funktionell lösning som gör att du kan förvara dina badrumsartiklar, hålla saker organiserade och frigöra utrymme.Kom ihåg att komplettera badrumsmöblerna med små, praktiska detaljr som du har glädje av varje dag. Exempelvis belysning i lådor och skåp, inbyggda eluttag och rörelsesensor på underbelysningen för att underlätta nattliga badrumsbesök. Dessa tillval beställs samtidigt som du köper dina möbler.

Välj färg
Valt
Ek noir
Vänster

C63-1244

Pris
13 330 kr

GTIN (EAN) 5713804285300
Färg Ek noir
Höjd 120 cm
Bredd 40 cm
Djup (längd) 16 cm
Volym 76,80 dm³
Antal hyllor 4
Antal luckor 1
Fronttyp Slät
Gångjärnsplacering Vänster
Frontmaterial Fanerad MDF
Korpusmateriale Fanerad MDF
Nettovikt 20,81 kg
Bruttovikt 23,80 kg
Förpackningshöjd 125 cm
Förpackningsbredd 45 cm
Förpackningsdjup (längd) 20 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig