You

Högskåp med 2 dörrar

Högskåpet Dansani YOU Urban är den perfekta kombinationen av funktionalitet och skönhet. Detta rymliga skåp är 60 cm brett och har 2 dörrar, och inuti skåpet hittar du 1 trähylla och 5 glashyllor. Det betyder att det finns gott om plats för att förvara alla badrumsartiklar. Du kan välja mellan flera olika färger för att få ett högskåp som matchar ditt badrum och din personliga stil.Kom ihåg att komplettera badrumsmöblerna med små, praktiska detaljr som du har glädje av varje dag. Exempelvis belysning i lådor och skåp, inbyggda eluttag och rörelsesensor på underbelysningen för att underlätta nattliga badrumsbesök. Dessa tillval beställs samtidigt som du köper dina möbler.

Välj färg
Valt
Brun ek

V55-1052

Pris
10 045 kr

GTIN (EAN) 5713804391483
Färg Brun ek
Höjd 176 cm
Bredd 60 cm
Djup (längd) 35 cm
Volym 369,60 dm³
Antal hyllor 5
Antal luckor 2
Fronttyp Slät
Frontmaterial Melaninbelagd spånplatta
Korpusmateriale Melaninbelagd spånplatta
Nettovikt 45,56 kg
Bruttovikt 48,81 kg
Förpackningshöjd 180 cm
Förpackningsbredd 65 cm
Förpackningsdjup (längd) 40 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig