• Hem / 
  • Tillval / 
  • Invändig LED belysning, endast till väggskåp i höjd 40 cm
Calidris

Invändig LED belysning, endast till väggskåp i höjd 40 cm

Välj invändingbelysning i ditt väggskåp och få både en praktisk överblick och en känsla av lyx i ditt badrum. Belysningen placeras mitt emot gångjärnssidan så att du tydligt kan se var sakerna finns i skåpet. Om du behöver använda badrummet sent på kvällen när det är mörkt behöver du inte tända alla lampor i badrummet om du bara behöver hämta något från ditt skåp. Här kan den praktiska men diskreta lampan i väggskåpet enkelt ge dig tillräckligt med ljus och överblick.

Valt
Ingen färg

LIOS40

Pris
2 585 kr

GTIN (EAN) 5713804273581
Färg Ingen färg
Nettovikt 0,05 kg
Bruttovikt 0,05 kg
Typ 230V
Energiklass E
IP klass IP44
Kelvin 3150K
Lumen 530 lm
Ljus specifikation 4, 2W LED
RA 95
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig