• Hem / 
  • Tillval / 
  • Invändig LED belysning på båda sidor av spegelskåpet
Calidris / Luna / You

Invändig LED belysning på båda sidor av spegelskåpet

Lägg till extra lyx och välbefinnande till ditt badrum med belysning inuti ditt spegelskåp. Detta ljus är placerat på båda sidor av spegelskåpet och ger dig en bra överblick över dina saker varje gång du öppnar spegeln. Spegelskåpet har också en spegel på insidan av dörrarna, vilket innebär att ljuset kan reflekteras på flera ställen - detta hjälper till att skapa en underbar stämning i ditt badrum när du använder spegelskåpet.Spegelskåpet har en spegel på insidan av dörrarna, vilket innebär att ljuset kan reflekteras på flera ställen - detta hjälper till att skapa en underbar stämning i ditt badrum när du använder spegelskåpet.

Valt
Ingen färg

LISPS

Pris
3 880 kr

GTIN (EAN) 5713804164094
DB 2142782
Färg Ingen färg
Nettovikt 0,05 kg
Bruttovikt 0,05 kg
Typ 230V
Energiklass E
IP klass IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 1 186 lm
Ljus specifikation 2 X 5W LED
RA 90
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig