Calidris / Luna / You

Invändig LED belysning

Ett organiserat badrum börjar ofta med organiserad förvaring, och därför är det så viktigt med invändig belysning i dina skåp. Den invändiga belysningen gör att du kan se exakt vad som finns på hyllorna i ditt skåp. Belysningen är placerat mitt emot gångjärnssidan, vilket ger dig en bra överblick och en känsla av lyx och välbefinnande i badrummet.Belysningen är placerat mitt emot gångjärnssidan, vilket ger dig en bra överblick och en känsla av lyx och välbefinnande i badrummet.

Valt
Ingen färg

LI30-40

Pris
2 585 kr

GTIN (EAN) 5713804040725
DB 2142781
Färg Ingen färg
Nettovikt 0,05 kg
Bruttovikt 0,05 kg
Typ 230V
Energiklass E
IP klass IP21
Kelvin 3150K
Lumen 781 lm
Ljus specifikation 6, 3W LED
RA 95
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig