• Hem / 
  • Lampor / 
  • Jupiter lampa för spegel
Calidris / Luna / You

Jupiter lampa för spegel

Den enkla och vackra Jupiter-lampan med inbyggd ljusstyrning är den perfekta lösningen för att förbättra belysningen runt din spegel eller ditt spegelskåp. Jupiter-lampan har en enkel design och ger precis rätt mängd ljus för dina dagliga badrumsritualer. Med ljusstyrningen kan du justera ljusstyrkan och värmen efter behov och skapa den perfekta atmosfären. Jupiter-lampan är mer än bara en lampa, den är också ett stilrent designval som ger ditt badrum en elegant och modern look.Jupiter-lampan är också ett stilrent designval som ger ditt badrum en elegant och modern look.

Välj färg
Valt
Vitt

190303881

Pris
815 kr

GTIN (EAN) 5711112600280
VVS nr. 790111700
DB 1960382
Färg Vitt
Höjd 2,20 cm
Bredd 8 cm
Djup (längd) 8 cm
Volym 0,14 dm³
Nettovikt 0,20 kg
Bruttovikt 0,24 kg
Strömbrytar Exkl. strömbrytare
Typ 12V ljusstyrning
Energiklass E
IP klass IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 679 lm
Ljus specifikation 5, 6W LED
RA 90
Förpackningshöjd 5 cm
Förpackningsbredd 9 cm
Förpackningsdjup (längd) 14 cm
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig