Calidris

Kroklist med 2 krokar

Skapa ett badrum som utstrålar elegans och ordning med Dansani Calidris klädhängare. Dessa smarta klädhängare är inte bara vackra att se på, utan de är också ett praktiskt sätt att hålla ordning på dina vardagsföremål. Oavsett om det är kläder, handdukar eller smycken kan du enkelt hålla dina saker prydliga och organiserade. Skapa stil och funktionalitet i ditt hem med Dansani Calidris klädhängare som gör det enkelt att hålla ordning på dina saker.

Välj färg
Valt
Valfri färg

C75-0099

Pris
1 155 kr

GTIN (EAN) 5713804286482
Färg Valfri färg
Höjd 4,50 cm
Bredd 20 cm
Djup (längd) 3 cm
Volym 0,27 dm³
Korpusmateriale Lackerad MDF
Nettovikt 0,24 kg
Bruttovikt 0,43 kg
Förpackningshöjd 6 cm
Förpackningsbredd 22 cm
Förpackningsdjup (längd) 5 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig