Calidris

Kub

Dansani Calidris kub är det perfekta och minimalistka tillskottet till ditt badrum. Det lilla fyrkantiga skåpet, som bara mäter 20x20 cm, kan enkelt hängas på väggen och skapar en elegant förvaringslösning för parfymer, små dekorativa föremål eller andra personliga tillhörigheter. Kubens enkla design och praktiska funktion gör det lätt att organisera och visa upp dina favoritsaker i badrummet.

Välj färg
Valt
Rödbrun ek

C31-0077

Pris
3 485 kr

GTIN (EAN) 5713804282040
Färg Rödbrun ek
Höjd 20 cm
Bredd 20 cm
Djup (längd) 14,20 cm
Volym 5,68 dm³
Korpusmateriale Fanerad MDF
Nettovikt 1,60 kg
Bruttovikt 1,96 kg
Förpackningshöjd 25 cm
Förpackningsbredd 25 cm
Förpackningsdjup (längd) 20 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig