Calidris

Lådinsats för utdragbar lådor

Dela upp din utdragbara låda i mindre fack med denna praktiska lådinsats för Dansani Calidris utdragbara lådor. Precis som lådan är lådinsatsen tillverkad av massiv ek och passar utdragbara lådan med ett djup på både 30 och 40 cm. Med lådinsatsen kan du förvandla en stor låda till flera små rum och utnyttja utrymmet bättre.

Valt
Ek

CT-05

Pris
445 kr

GTIN (EAN) 5713804311436
Färg Ek
Höjd 6,40 cm
Bredd 33 cm
Djup (längd) 10 cm
Volym 2,11 dm³
Nettovikt 0,38 kg
Bruttovikt 0,38 kg
Förpackningshöjd 8 cm
Förpackningsbredd 35 cm
Förpackningsdjup (längd) 12 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig