• Hem / 
  • Tillval / 
  • LED belysning under skåp inkl. rörelsesensor och trådlös styrning av ljus
Luna / You

LED belysning under skåp inkl. rörelsesensor och trådlös styrning av ljus

LED-belysning inkl. trådlös styrning av ljus under ditt skåp är den hemliga ingrediensen för att förvandla ditt badrum till en sann oas av lugn och välbefinnande. Upplev den magiska effekten av diskret belysning och skapa ett badrum som du aldrig vill lämna. Med underbelysning skapar du en härlig atmosfär i ditt badrum som du inte kommer att ångra.OBS: Kräver att spegel-lösningen är med trådlös styrning av ljus

Valt
Ingen färg

ULUSLS120

Pris
2 585 kr

GTIN (EAN) 5713804582775
Färg Ingen färg
Nettovikt 0,05 kg
Bruttovikt 0,05 kg
Typ 230V
Energiklass E
IP klass IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 647 lm
Ljus specifikation 5, 2W LED
RA 95
Serie Luna, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig