• Hem / 
  • Tillval / 
  • LED belysning under spegelskåp
Calidris / Luna / You

LED belysning under spegelskåp

Skapa ett unikt och modernt badrum med LED-belysning under spegelskåpet. Det är det perfekta sättet att komplettera med en elegant mordern känsla till ditt badrum . Ljuset under spegelskåpet är både stämningsfullt och praktiskt eftersom det ger extra belysning över ditt tvättställ. Ljus är viktigt för vårt välbefinnande, och därför kan du naturligtvis också få bra belysning under ditt spegelskåp.

Valt
Ingen färg

ULSP100

Pris
2 585 kr

GTIN (EAN) 5713804270375
DB 2258658
Färg Ingen färg
Nettovikt 0,05 kg
Bruttovikt 0,05 kg
Typ 230V
Energiklass E
IP klass IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 593 lm
Ljus specifikation 5W LED
RA 90
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig