• Hem / 
  • Tillval / 
  • LED belysning under tvättställsskåp inkl. rörelsesensor
You

LED belysning under tvättställsskåp inkl. rörelsesensor

Skapa den perfekta stämningen i ditt badrum med belysning under ditt tvättställskåp. Den mjuka och diskreta belysningen skapar en avkopplande atmosfär i badrummet. Belysningen under kommoden fås med rörelsesensor, så att lampan tänds automatiskt när du t.ex. går på toaletten på natten .

Valt
Ingen färg

UL50

Pris
2 585 kr

GTIN (EAN) 5713804040596
Färg Ingen färg
Nettovikt 0,05 kg
Bruttovikt 0,05 kg
Typ 230V
Energiklass E
IP klass IP44
Kelvin 3150K
Lumen 530 lm
Ljus specifikation 4, 2W LED
RA 95
Serie You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig