Calidris / You

Ljus i 40 cm låda

Upptäck den ultimata bekvämligheten med en lådbelysning i ditt underskåp. Med den här smarta belysningen kan du snabbt hitta dina badrumsartiklar. Belysningen ger inte bara en överblick när det är mörkt i badrummet, utan ger dig också en tydlig bild av dina föremål under dagen. Ljus är viktigt för dig och ditt välbefinnande, så naturligtvis kan du också välja belysning i lådan på ditt underskåp.

Valt
Ingen färg

LS1SK40

Pris
890 kr

GTIN (EAN) 5713804040497
Färg Ingen färg
Nettovikt 0,20 kg
Bruttovikt 0,20 kg
Typ 230V
Energiklass F
IP klass IP44
Kelvin 3150K
Lumen 100 lm
Ljus specifikation 1, 1W LED
RA 95
Serie Calidris, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig