You

Ljus i två 50 cm lådor

Få en överblick över dina saker i lådorna på ditt tvättställsskåp med belysning i lådorna. Lådbelysningen är diskret men effektiv, gör det enkelt för dig att hitta det du letar efter och skapar en känsla av lyx. Ljus är otroligt viktigt för ditt välbefinnande, och med belysning i lådorna får du både överblick och en härlig stäming i badrummet.

Valt
Ingen färg

LS2SK50

Pris
1 315 kr

GTIN (EAN) 5713804117502
Färg Ingen färg
Nettovikt 0,20 kg
Bruttovikt 0,20 kg
Typ 230V
Energiklass F
IP klass IP44
Kelvin 3150K
Lumen 266 lm
Ljus specifikation 2 X 1, 5W LED
RA 95
Serie You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig