Calidris

Lock till trålåda

Om du köper en trälåda från Dansani Calidris kan du också köpa ett lock till trälådan. Locket har fler fack och fördjupningar och ger dig ännu mer förvaringsutrymme. Locket passar perfekt på trälådan och håller dina föremål snyggt på plats och ur vägen. Håll ordning i dina lådor och skåp med trälådor och lock.

Valt
Ek

CT-02

Pris
780 kr

GTIN (EAN) 5713804311405
Färg Ek
Höjd 1,60 cm
Bredd 20 cm
Djup (längd) 10 cm
Volym 0,32 dm³
Nettovikt 0,12 kg
Bruttovikt 0,12 kg
Förpackningshöjd 3 cm
Förpackningsbredd 22 cm
Förpackningsdjup (längd) 12 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig