Mido+

Lotto tvättställ

Lotto tvättstället utstrålar en subtil elegans och modern designfilosofi. Tvättstället ger en elegant touch till ditt badrum med sin minimalistiska estetik. Tvättstället Lotto är tillverkat av förstklassigt sanitetsporslin och är både hållbart och lätt att underhålla. Det är den perfekta kombinationen av estetik och praktisk funktionalitet, vilket skapar en modern och tidlös stil i ditt badrum.

Valt
Vit blankt

536808003

Pris
4 690 kr

GTIN (EAN) 5708877769062
VVS nr. 781385580
DB 1504907
Färg Vit blankt
Höjd 7 cm
Bredd 85 cm
Djup (längd) 38 cm
Volym 22,61 dm³
Material Porslin
Nettovikt 16,66 kg
Bruttovikt 17,84 kg
Måtttoleranse -5/+5 mm
Enkla/Dubbelt Enkel
Blandarhål 1
Yta Porslin
Bassäng placering Centrum
Förpackningshöjd 21 cm
Förpackningsbredd 96 cm
Förpackningsdjup (längd) 45 cm
Serie Mido+

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig