Calidris / Luna / You

Lyra pendellampa

Den vackra Lyra-lampan har en elegant och enkel estetik som passar perfekt med modern inredning. Pendeln har ljusstyrning och kombinerar modern design med avancerad belysningsteknik. Med ljusstyrningsfunktionen kan du enkelt justera ljusets styrka och temperatur efter behov, vilket hjälper till att skapa olika stämningar i ditt badrum. Pendellampan är tillverkad av slitstarka material och tillför både funktionalitet och elegans till alla rum. Denna lampa måste kopplas ihop med någon av våra speglar med ljusstyrning för att fungera, då det inte medföljer någon LED-drivrutin.

Välj färg
Valt
Mässing

190304382

Pris
1 095 kr

GTIN (EAN) 5711112906528
Färg Mässing
Höjd 9 cm
Bredd 4 cm
Djup (längd) 4 cm
Volym 0,14 dm³
Nettovikt 0,47 kg
Bruttovikt 0,62 kg
Strömbrytar Exkl. strömbrytare
Typ 12V ljusstyrning
Energiklass E
IP klass IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 635 lm
Ljus specifikation 5W LED
RA 95
Förpackningshöjd 9 cm
Förpackningsbredd 9 cm
Förpackningsdjup (längd) 14 cm
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig