Match

Magnetliste till D

Dansanis magnetlist för duschdörrar är en smart och praktisk lösning som säkerställer en tät stängning. Denna magnetlist bör användas för våra fasta väggar om du till exempel också har köpt en duschdörr som den skall kombineras med. I detta fall kommer magnetlisten att säkerställa att dörrarna hålls ihop. Den magnetiska listen förhindrar vattenspill och ser till att resten av badrummet hålls torrt och rent, vilket ger dig en behaglig och säker duschupplevelse varje gång. Observera att en magnetlist alltid ingår när du köper Dansani Match-dörr. De kan dock beställas om du behöver dem.

Välj färg
Valt
Transparent

1600622

Pris
220 kr

GTIN (EAN) 5711112326654
DB 1960163
Färg Transparent
Höjd 198,50 cm
Bredd 1 cm
Djup (längd) 1 cm
Volym 0,20 dm³
Nettovikt 0,30 kg
Bruttovikt 0,30 kg
Förpackningshöjd 200 cm
Förpackningsbredd 5 cm
Förpackningsdjup (längd) 3 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig