Luna / You

Menuet tvättställ

Tvättstället Menuet från Dansani är ett av våra mest populära tvättställ - och det säger inte lite. Det vackra tvättstället är tillverkat av sanitetsporslin, vilket gör det otroligt hållbart och lätt att rengöra. Det finns i flera olika varianter, så du kan alltid hitta ett Menuet-tvättställ som passar ditt badrum. Menuet tvättställ har en vackert rundad stor bassäng, med plats till hela familigen.

Valt
Vit blankt

534808003

Pris
6 760 kr

GTIN (EAN) 5708877864996
VVS nr. 780990540
Färg Vit blankt
Höjd 6,30 cm
Bredd 81 cm
Djup (längd) 45 cm
Volym 22,96 dm³
Material Porslin
Nettovikt 19,68 kg
Bruttovikt 21,68 kg
Måtttoleranse -5/+8, 1 mm
Enkla/Dubbelt Enkel
Blandarhål 1
Yta Porslin
Bassäng placering Centrum
Förpackningshöjd 17 cm
Förpackningsbredd 85 cm
Förpackningsdjup (längd) 49 cm
Serie Luna, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig