• Hem / 
  • Tillval / 
  • Metallhylla, trälåda och metallinsats till spegelskåp
Luna

Metallhylla, trälåda och metallinsats till spegelskåp

Till spegelskåpen kan du köpa en smart metallhylla, som du kan placera efter önskan och en träbracka med metallinsats  som håller ordning på pennor, stift och småsaker.

Valt
Ek

SP3

Pris
670 kr

GTIN (EAN) 5713804173386
DB 2142393
Färg Ek
Nettovikt 1 kg
Bruttovikt 1 kg
Typ 230V
IP klass IP44
Max Watt MAX 2300W
Serie Luna

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig