Luna

Metallinsats till trälåda

Den här metallinsatsen passar perfekt till lådinredningarna. Metallinsatsen kan användas för att förvara mascara, pincetter och sminkborstar på ett enkelt och praktiskt sätt.

Valt
Alu

515200247

Pris
145 kr

GTIN (EAN) 5711112093174
DB 1747531
Färg Alu
Höjd 5 cm
Bredd 10 cm
Djup (längd) 8,30 cm
Volym 0,42 dm³
Nettovikt 0,10 kg
Bruttovikt 0,10 kg
Serie Luna

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig