Luna / You

Micro Menuet tvättställ

Tvättstället Micro Menuet är perfekt för dig som har begränsat utrymme i badrummet. Tvättstället passar våra smala tvättställsskåp som har ett djup på 26 cm. Micro Menuet är tillverkat av sanitetsporslin, som är både otroligt slitstarkt och lätt att rengöra. Tvättstället är perfekt för det lilla badrummet och i tvättställsskåpet finns det plats för det viktigaste.

Valt
Vit blankt

534404003

Pris
3 385 kr

GTIN (EAN) 5708877588212
Färg Vit blankt
Höjd 7 cm
Bredd 41 cm
Djup (längd) 27 cm
Volym 7,75 dm³
Material Porslin
Nettovikt 8,50 kg
Bruttovikt 9,50 kg
Måtttoleranse -5/+4, 1 mm
Enkla/Dubbelt Enkel
Blandarhål 1
Yta Porslin
Bassäng placering Centrum
Förpackningshöjd 14 cm
Förpackningsbredd 43 cm
Förpackningsdjup (längd) 30 cm
Serie Luna, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig