Luna / You

Mini Menuet tvättställ

Tvättstället Menuet Mini från Dansani är tillverkat av sanitetsporslin, så du vet att du får ett hållbart tvättställ som också är lätt att underhålla och rengöra. Menuet Mini tvättställ har ett djup på endast 36 cm, så det passar in i ett badrum där utrymmet är begränsat. Även om tvättstället är smalt får du ändå ett mycket användbart och snyggt tvättställ som kommer att hålla i många år.

Valt
Vit blankt

534308003

Pris
5 925 kr

GTIN (EAN) 5708877864934
Färg Vit blankt
Höjd 7 cm
Bredd 81,30 cm
Djup (längd) 36 cm
Volym 20,49 dm³
Material Porslin
Nettovikt 14,90 kg
Bruttovikt 16,40 kg
Måtttoleranse -5/+8, 1 mm
Enkla/Dubbelt Enkel
Blandarhål 1
Yta Porslin
Bassäng placering Centrum
Förpackningshöjd 16 cm
Förpackningsbredd 84 cm
Förpackningsdjup (längd) 38 cm
Serie Luna, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig