Luna

Mini Minore tvättställ i specialmått

Upptäck den skräddarsydda skönheten hos Dansani Mini Minore tvättställen. Dessa unika tvättställ är 35 cm djupa, och de tillverkas också efter dina unika mått för att passa perfekt i ditt badrum. Tillverkade av komposit för långvarig kvalitet och enkelt underhåll. Den vita matta färgen ger elegans och tidlöshet till alla utrymmen. Skapa ditt drömtvättställ med Dansani Mini Minore och ge ditt badrum en personlig touch.

Valt
Vit matt

337720403

Pris
18 970 kr

GTIN (EAN) 5713804331809
Färg Vit matt
Höjd 1,50 cm
Djup (längd) 36 cm
Material Komposit
Nettovikt 30 kg
Bruttovikt 33 kg
Måtttoleranse -3/+3 mm
Enkla/Dubbelt Enkel
Intervallbredd 200-219 cm
Yta Solid surface
Förpackningshöjd 20 cm
Förpackningsbredd 225 cm
Förpackningsdjup (längd) 40 cm
Serie Luna

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig