Calidris

Mobile handdukshängare

Gör ditt badrum mer praktiskt och elegant med Dansani Mobile handdukshållare. Denna eleganta lösning ger dig flexibiliteten att placera dina handdukar där du behöver dem mest. Mobile kan flyttas runt och placeras där du behöver den mest. Mobile skapar ordning i ditt badrum och är samtidigt vacker att titta på.

Välj färg
Valt
Ljus ek

C70-0078

Pris
4 585 kr

GTIN (EAN) 5713804286062
Färg Ljus ek
Höjd 105 cm
Bredd 48 cm
Djup (längd) 10 cm
Volym 50,40 dm³
Korpusmateriale Fanerad MDF
Nettovikt 3,59 kg
Bruttovikt 4,65 kg
Förpackningshöjd 110 cm
Förpackningsbredd 50 cm
Förpackningsdjup (längd) 15 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig