• Hem / 
  • Tillval / 
  • Monterat enkelt värmefält till spegel
Calidris / Luna / You

Monterat enkelt värmefält till spegel

Till de flesta av våra speglar kan du köpa ett värmefält som håller spegeln fri från imma efter att du har duschat. Du slipper en suddig bild när du kliver ut ur duschen, värmefältet håller spegeln im fri så att du kan se dig själv utan problem. Ett värmefält för spegeln är det lilla tillvalet som gör stor skillnad.

Valt
Ingen färg

VF1

Pris
705 kr

GTIN (EAN) 5713804161314
VVS nr. 780986991
DB 2142862
Färg Ingen färg
Nettovikt 0,50 kg
Bruttovikt 0,50 kg
Typ 230V
IP klass IP44
Max Watt MAX 2300W
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig