Match

Monteringskit till modell D + D (2st)

Detta monteringskit är avsedd att användas för att kombinera 2 teleskopstänger för dina fasta skärmväggar i duschen. Om du har köpt 2 fasta väggar för din duschlösning och använder 2 teleskopstänger för att stötta dina väggar, kan de kombineras med detta kit. Monteringskittet är enkelt att installera och håller ihop dina teleskopstänger på ett säkert och stabilt sätt, vilket i sin tur håller de fasta skärmväggarna säkert monterade.

Välj färg
Valt
Svart

1603504

Pris
140 kr

GTIN (EAN) 5713804327253
VVS nr. 674189592
DB 2256381
Färg Svart
Nettovikt 0,10 kg
Bruttovikt 0,10 kg
Förpackningshöjd 4,20 cm
Förpackningsbredd 2,40 cm
Förpackningsdjup (längd) 1,90 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig