• Hem / 
  • Ovala / 
  • Moon spegel med belysning och ljusstyrning
Calidris / Luna / You

Moon spegel med belysning och ljusstyrning

Spegeln Moon är en vacker och elegant spegel med en ram som gör den till ett dekorativt inslag i alla inredningar. Spegeln är oval de ger ett mjukare uttryck på dom annars skarpa kanterna i badrummet. Spegelns kraftiga ram är tillverkad av robusta material och ger spegeln ett modernt och stilrent utseende. Du kan också styra ljusets styrka och färgton eftersom Moon spegeln är med ljusstyrning. Ramen runt spegeln finns i en mängd olika färger som svart, vit och mässing, så att den kan anpassas till din personliga stil och inredning. Perfekt för badrummet eller sovrummet, med Moon spegeln kan du skapa ett utrymme med elegans och tidlös skönhet. Moon spegeln finns i en rad olika färger som svart, vit och mässing.

Välj färg
Valt
Mässing

S826-031

Pris
7 305 kr

GTIN (EAN) 5713804374042
VVS nr. 781498435
DB 2322998
Färg Mässing
Höjd 105 cm
Bredd 60 cm
Djup (längd) 4,30 cm
Volym 27,09 dm³
Nettovikt 8,62 kg
Bruttovikt 9,58 kg
Strömbrytar Inkl. touch strömbrytare
Belysningstyp Integrerad belysning
Typ 12V ljusstyrning
Energiklass E
IP klass IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 2 588 lm
Ljus specifikation 26W LED
RA 90
Förpackningshöjd 110 cm
Förpackningsbredd 65 cm
Förpackningsdjup (längd) 8 cm
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig