You

Öppen hylla till vägg och väggskåp

Dansani YOU öppna hyllor är det perfekta tillskottet för att skapa ett elegant och funktionellt badrum. Hyllorna är utformade för mångsidig användning och kan monteras direkt på väggen, antingen som en fristående hylla eller i kombination med ett eller två väggskåp. Med sin öppna design erbjuder hyllorna både förvaringslösningar och utställningsyta för dina favoritsaker eller badrumsartiklar. Använd dem för att organisera handdukar, dekorativa detaljer eller personliga förnödenheter samtidigt som de tillför visuellt intresse i din badrumsdesign. Möjligheten att kombinera dessa öppna hyllor med väggskåp ger dig ytterligare flexibilitet att anpassa ditt förvaringsutrymme efter behov och skapa en symmetrisk och funktionell layout. Dansani YOU öppna hyllor ger ditt badrum en modern och lyxig dimension och skapar ett utrymme som är både vackert och praktiskt.

Välj färg
Valt
Valfri färg

V93-0099

Pris
2 950 kr

GTIN (EAN) 5713804648709
Färg Valfri färg
Höjd 24 cm
Bredd 40 cm
Djup (längd) 21 cm
Volym 20,16 dm³
Korpusmateriale Lackerad melaninbelagd spånplatta
Nettovikt 2,76 kg
Bruttovikt 3,24 kg
Förpackningshöjd 34 cm
Förpackningsbredd 42 cm
Förpackningsdjup (längd) 19 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig