Luna / Mido+ / You

Överfyllnadsring till porslinstvättställ

En bräddavloppsring är en viktig komponent i tvättställets design. Den monteras runt avloppet och fungerar som en säkerhetsåtgärd för att förhindra att vatten rinner över kanten på tvättstället. Bräddavloppsringen leder överflödigt vatten tillbaka till avloppet och håller tvättstället torrt. Detta enkla men viktiga element hjälper till att säkerställa att badrummet förblir rent och organiserat, även när vattnet i tvättstället stiger.

Välj färg
Valt
Krom

4880043

Pris
90 kr

GTIN (EAN) 5713804663986
DB 2388367
Färg Krom
Höjd 3 cm
Bredd 3 cm
Djup (längd) 1,50 cm
Volym 0,01 dm³
Nettovikt 0,02 kg
Bruttovikt 0,02 kg
Förpackningshöjd 3 cm
Förpackningsbredd 3 cm
Förpackningsdjup (längd) 1,50 cm
Serie Luna, Mido+, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig