Calidris / Luna / Mido+ / You

Pixel handtag

Det lilla, nätta Pixel-handtaget har en fin räfflad yta som passar bra i alla badrum. Pixel-handtaget är runt och med en yta som är lätt att hålla i, eftersom det inte glider av när fingrarna är våta. Pizel-handtaget är tillverkat av Zamak, som är en typ av legering som huvudsakligen består av zink kombinerat med små mängder aluminium, magnesium och koppar. Montera Pixel-handtaget på dina tvättställsskåp, skåp och högskåp för en enhetlig och elegant look i badrummet.

Välj färg
Valt
Inox

189562047

Pris
130 kr

GTIN (EAN) 5713804405319
VVS nr. 781295506
DB 2322638
Färg Inox
Bredd 2,60 cm
Djup (längd) 2,60 cm
Material Aluminium
Nettovikt 0,05 kg
Bruttovikt 0,05 kg
Förpackningshöjd 5 cm
Förpackningsbredd 5 cm
Förpackningsdjup (längd) 5 cm
Serie Calidris, Luna, Mido+, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig